Sport & Spel

In en om Duinenresort Breeduyn is er veel te doen, er zijn verschillende speeltuinen waarvan 1 met een springkasteel in de zomervakantie. Het recreatiedomein “Grasduinen” biedt heel wat mogelijkheden voor sport en spel. Niet alleen lopen er een mountainbikeparcours en een fiets– en wandelpad doorheen het hele domein, maar u vindt er bijvoorbeeld ook een vijver, verschillende sportvelden zoals tennis, beachvolley en basket, een fit-o-meter en speelpleintoestellen terug. Natuurliefhebbers zullen er bovendien heel wat streekeigen fauna en flora terugvinden. Recreatiedomein “Grasduinen” is gratis toegankelijk. Ook van de (sport) voorzieningen op het domein mag gratis gebruik worden gemaakt.

Wilt u de golf sport niet missen op vakantie? Op nog geen 5km vindt u de Royal Ostend Golfclub. Een mini golf is er aan de ingang van het park.

Aan Duinenresort Breeduyn vertrekken er verschillende wandel en fietsroutes met verschillende afstanden. Geen fiets? Geen probleem, in de buurt van het park (950m) bevinden zich verschillende fietsverhuurders.

  • Rijwielen Heidi Pinte : Kapelstraat 163 Bredene 059/44 65 26 heidipinte@gmail.com
  • Ken’s Fietsen Service : Duinenstraat 270 Bredene 059/29 89 98 info@kens-fietsen-service.be

U kunt ook genieten van de mooiste surfclub van de Belgische Kust. Via de club kunt u lid worden voor één dag en gebruik maken van hun infrastructuur. Ook wie geen waterrat is kan er zijn hart ophalen in de twinsclub. Alle watersporten kunnen hier aangeleerd worden of materiaal uitgeleend.

Sping er eens uit. Hangtime heeft verschillende grote trampolines. Deze zijn liggend en schuin aan elkaar gekoppeld en vormen zo een gigantische trampoline waar tientallen springers tegelijkertijd uit de bol kunnen gaan. Naast de gewone trampolines zijn er heel wat extra's: basketkorven, trampolines voor dodgeball en foampits.

In Oostende kunt u als team aan het werk om een verdwijning op te lossen als echte Sherlock Holmes in de Escaperoom.