Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

Wij hebben een fijne vakantie gehad. De locatie is top. Je bent zo in Oostende, Brugge en omliggende dorpen. Het strand is makkelijk en binnen 5 minuten te bereiken. Het verblijf kan wel even een goede voorjaarsschoonmaak gebruiken. Ook de dode muggen op het plafond in de slaapkamers mogen wel even opgeruimd worden. Wij hadden eetkamerstoelen die kapot waren. Deze zijn zonder overleg met ons, terwijl wij weg waren vervangen. Fijn dat dat is gebeurd, alleen hadden wij het fijn gevonden dat het in overleg was gebeurd.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    2
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
  • Algehele verblijf
    5
  • Gastvrijheid
    3
  • Service point
    2
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

Gezellig en rustige omgeving. Plaats om tot rust te komen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Jan Bastiaenssens
Datum: 19 maart 2024

in de badkamers haakjes plaatsen voor handdoeken en een schapje waar je iets op kwijt kan .
Dat er een wasmachine en droogkast is vind ik top.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Remco Prins
Datum: 18 maart 2024

Erg leuk huisje. Wel wennen dat we niemand hebben gesproken. Scheelt wel in wachttijd. Dus is wat voor te zeggen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024

Reeds 5x hier gelogeerd en ben steeds tevreden
. Rustig, gezellig, veel wandelmogelijkheden.. Dank u!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 maart 2024

Opmerking voor het huisje .geen rekening gehouden met mensen met artrose in hun handen. , krijgen de deur niet open en van binnen kan je de voordeur niet zelf op slot doen. , dat is niet fijn , stroomvoorziening bij de kraan en in toilet is levens gevaarlijk

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 maart 2024

Volgens verwachting : keurig park vlak bij de Belgische kust en tramverkeer over de gans kustlijn.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Melanie Van Riek
Datum: 15 maart 2024

Super fijne vakantie gehad, erg genoten! Fijn rustig park, houden zo! Park supermarkt zou fijn zijn maar genoeg in de buurt.
Een toplocatie, fijne accommodatie om terug te komen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Eli Crabbe
Datum: 15 maart 2024

Goed
De rust en de gezelligheid van de villas

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.