Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 835 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    7.6
  • Kindvriendelijkheid
    5.7
  • Onderhoud
    7.7
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8

Bekijk 835 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2024

De vakantiewoning mag beter gepoetst worden, checklist van keukenmateriaal mag beter wij hadden geen borden genoeg. De parking voor de auto is wel wat krap.
Ik heb wel een fantastische vakantie gehad in breeduyn village ,het is een plek waar je alle kanten uit kan zoals tram, fietsknooppunten enz.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Patrick Van De Wauwer
Datum: 08 juni 2024

De keycode werkte maar af en toe zodat we enkele malen buiten gesloten waren, wanneer we het noodnummer belde was er niemand bereikbaar, dan moesten we maar in de auto slapen. Doe er iets aan want zo zal het niet lang duren voor het leeg zal blijven. Slechte reclame voor roompot.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    3
  • Service point
    3
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Ann De Doncker
Datum: 07 juni 2024

Heel fijne, rustige, groene, comfortrijke vakantie gehad, wij komen gauw terug!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Mooi huisje, mooi park. Schoon van binnen maar de ramen aan de buitenkant vies!! Dit is wel een aandachtspunt!!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Was heerlijk rustig,geen voorzieningen maar dat wisten we , prima locatie

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juni 2024

Ruime lodge voor 5 personen. Voldoende parkeerplaats. Bij hoge temperaturen ventilatoren voorzien.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2024

mooi huisje, mooie ligging, alleen jammer dat er geen sleutel van de schuur was. ook het licht in de kamer is zeer slecht, men kan er geen boek bij lezen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Marianne Van der Linden
Datum: 31 mei 2024

Saai park.
Heel kaal.ook in huisjes.
In park alleen duingras.
Tuin wel goed opgezet met lagen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.