Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 616 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    7.4
  • Kindvriendelijkheid
    6
  • Onderhoud
    7.7
  • Service point
    7.2
  • Vakantieverblijf
    8

Bekijk 616 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 februari 2024

Royale gezellig park met tuin
Geweldige ligging t.o.v strand en schitterende plaatsen in de regio .
Lux huisje voor 4 personen .
2 puntjes ter verbetering: Leeslamp in de woonkamer zeer welkom.
Vanaf hekje niet mogelijk met drooge voeten naar binnen....
Tot ziens Els Pijnappels

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Ik heb een fijn verblijf gehad en komt volgende jaar zeker terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Mooi park met een heerlijke zee-sfeer en uitstraling . Veel groen, rustig gelegen .
Af en toe wat meer aandacht voor het onderhoud van materialen zou mogen, maar proper en gezellig is het zeker wel !

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

De keuken vonden we onvoldoende uitgerust en het systeem om aan te komen en vertrekken zonder contact vind ik niet fijn. We misten ook een winkeltje. De rest was super.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Xx

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Prima ligging - verzorgde villas - vriendelijk personeel, dus een perfecte mix voor een goede vakantie. Helaas 1 groot minpunt : autos rijden veel te snel op het domein. Misschien een keer overwegen om drempels te plaatsen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Eva
Datum: 16 februari 2024

Bij aankomst bleek het huisje niet schoon te zijn. Enorm veel hondenhaar en overal koffievlekken. Zelf nog eens gepoetst maar het hondenhaar was moeilijk weg te krijgen uit de zetel. Aan de balie extra lakens gevraagd om over de zetel te leggen. Niet praktisch met een kind die allergisch is voor dieren. Voor de rest prima verblijf, leuke locatie, goede voorzieningen in het huisje.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Gaston Slaets
Datum: 16 februari 2024

volgende keer boeken we weer

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Rutger Gielen
Datum: 12 februari 2024

Verouderd huisje met versleten meubels. Huisje bij de slagboom, waar op maandagochtend al om 7.15 uur een vrachtwagen geruime tijd met draaiende motor gestaan heeft. Onrvangen beddegoed zat vol vlekken. Veel te weinig glazen voor normaal gezinsgebruik, waardoor steeds weer voor een klein beetje afwas de vastwasser aanmoest. Prijs/ kwaliteit staat niet in verhouding. Ik zal het niemand aanraden.

  • Algehele verblijf
    3
  • Gastvrijheid
    4
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    2
  • Onderhoud
    1
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.