Reviews

Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.349 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Lonneke
Datum: 30 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We misten in het huisje wat ophangruimte in de badkamers. Een paar haakjes is wel makkelijk. Nu is er niets om wat op te hangen. De druk in de douches is erg laag, je haren wassen is niet mogelijk.

De bank was gescheurd op de zit gedeelte en de kussentjes zien er ook niet best uit.
Verder een prima weekend gehad!

Naam: Luppes
Datum: 28 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem ja
Datum: 28 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

de huisjes zijn mooi, servieskasten te hoog, je moet op een stoel gaan staanom bij de bovenste planken te kunnen zijn, de bovenste kasten zijn vies uieienresten en knoflookresten lagen er in. de bewegwijzering is heel slecht, er staat volop de naam van de buurtcacamping. het park is ingericht voor 50plussers en niet voor gezinnen, dat moet duidelijker in de app komen te staan. de snackbart was nog in aanbouw er stond niet bij wanner die open ging. het strand is veel verder weg dan op de informatie staat, bij de Liddle een hoge loopbrug die op en af ging, heel zwaar voor een kinderwagen en en een rol stoel. Dit op de site ook vermelden. in het dorp valt niets te beleven, voor gezelligheid en terasjes moet je naar de Haen en verder.

Naam: Edward Mariuen
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Rustig, mooi en praktisch huisje.
Twee probleempjes opgelost door medewerkers.
Spijtig dat we ondanks twee parkeerplaatsen aan huisje maar met 1 wagen binnen mochten.
Met oma opa, mama papa en kleuter spijtig.
Ook mocht bij 14 daags verblijf in de tuin gras wel eens gemaaid worden.
Al bij al tevreden bij on tweede verblijf op Breduyne.

Naam: Johnny L
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: E. Prins
Datum: 26 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik vraag me af wat er onder luxe verstaand wordt. Er zat veel stof en geur in de bank. WiFi was slecht en op een par plekken bereik in huis. Deur van de wasmachine was kapot, moest open gebroken worden. In het schone beddengoed zaten veel zwarte haren. Er stond een koffiepot met rozen en oud water op tafel. Wattenstokjes van de vorige gasten lagen in de slaapkamer. Veel Kleef/ onkruid in de tuin. Geen enkele medewerker gezien, oud en gevaarlijke speeltuin, snackbar pas op laatste dag geopend.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Terras was heel vies, even vegen en de spinraggen weg was al genoeg geweest. Badkamer ventilatie rooster was heel vies . De muren van de slaapkamer waren heel vies. Kapotte geslagen beesten ? Dekbedovertrek een ervan was heel oud. Gemeld bij receptie! Totaal geen reactie. Receptie was heel onverschillig . Magnetron had heel onduidelijke uitleg. Klopt niets van.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Supergoed verblijf maar we waren teleurgesteld met vuile ramen, te lang gras. Vuile zetelkussens en vele borden met hoekjes af.

Naam: M. C. de Bruin-Schakel e/o dhr E.F. de Bruin
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Gewoon heel fijn met toegankelijkheid van het dorp met een eerste klas restaurant wat voor ons belangrijk is.

Naam: Martin Noens
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rustig park, schoonmaak kon beter zeker de RAMEN vond ik schandalig VUIL. Hopelijk volgend jaar gekuiste ramen. Voor de rest een Supper weekje vakantie gehad. Zullen het zeker aanbevelen aan anderen!! Grtjs fam Noens- De Koster

<