Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Barbara
Datum: 05 mei 2024

ik heb daar weinig personeel gezien, geen service zoals restaurant of bar .Geen animatie of andere voorzieningen ( fietsverhuur)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 mei 2024

Wij vonden het een heel mooi park met mooie huisjes die niet erg schoon waren. Dit moet niet kunnen bij zulke dure huisjes ( keuken was nog vies, vaat in de vaatwasser niet schoon). Alles werd wel snel opgelost. Later in de week vonden wij nog vieze vaat in de keuken kasten. Ongelofelijk dat mensen het zo achter laten. Verder geen receptie voor een ontvangst. Alles met codes en digitaal.werkt op zich prima maar ik vind persoonlijk contact leuker. Bij vertrek zelf weg gegaan . Geen informatie ontvangen over aanpak vertrek etc. Wij misten te touch

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    4
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 mei 2024

We zaten in 1074, logde 4. Mooie nieuwe bungalow. Helaas waren de wegen echt slecht. Als het druk is kun je niet bij de bungalow parkeren, want dan kan je niet meer weg vanwege geparkeerde autos. Ook vind ik het storend dat er autos mogen rijden tussen de bungalow en het water. Dat zou m.i. een voetgangersgebied moeten worden. Helaas hadden we geen grote prullenbak waar de grote vuilniszak in kon. Verder was het niet inzichtelijk welke zenders er op de TV waren. Alles stond door elkaar en 1 Nederlandse zender was het geluid slecht. De Wifi was niet heel sterk, viel rechtmatig weg. Verder zag de bungalow er mooi en netjes uit. Volgens mij erg nieuw. We hebben met plezier hier verbleven.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Ludo De Moor
Datum: 29 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 april 2024

wifi moet en kan beter,

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Ardjan Bakker
Datum: 29 april 2024

Prachtig huisje van alle gemakken voorzien met goede bedden

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 april 2024

Locatie was top, park mooi en ruim opgezet.

We zaten in een ‘kindvriendelijke’ villa.
Heel de keuken zat vol met mieren tot zelfs IN de koelkast.
Alle meubels hebben scherpe punten.
Op de bank zaten enorme vieze vlekken.

Bolderkar aanwezig was top, vonden de kids leuk.
1 speeltuintje aan begin park, wat weinig voor een hele week weg met kids.

Wifi werkte goed dat was fijn. Tv heel erg klein, maar dat is misschien maar net wat we gewend zijn.

Bij aankomst om 15.00 konden we nog niet het huisje in. 1 kind was wagenziek en had zichzelf en de auto onder gespuugd en 1 kind moest nodig plassen. Er was geen enkele mogelijkheid om eerder het huisje in te gaan en verdere opties werden niet aangeboden.

‘Uitchecken’ was erg makkelijk.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    5
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    3
rating-pie
Naam: Nathan Verburg
Datum: 28 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    1
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 april 2024

Heerlijk rustig park, vlakbij de duinen en de zee. Fijn ook dat honden toegestaan zijn

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 april 2024

Heerlijke tijd gehad,mooie omgeving,fijn huis.
1 minpuntje:hebben meteen aangegeven dat koelkast en magnetron niet goed schoon waren maar daar is niets meegedaan.hebben het toen zelf maar schoongemaakt.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.